top of page
Image by Marcel Knupfer

POWER STATION

Karlstad - Hösten 2024

Läs mer nedan

POWERSTATION

Mission of Hope Int bjuder in till ett antal inspirationskvällar i Karlstad under hösten 2024.

PowerStation är just vad det låter - en andlig kraftstation där du får undervisning från Guds Ord, blir inspirerad och utmanad i ditt liv. Du kommer få träffa andra som har samma längtan efter Guds kraft i sina liv som du har. Det blir primärt undervisning och betjäning i Andens kraft.

 

Kvällarna riktar sig både till dig som har en kristen tro men också till dig som är en andlig sökare. ”PowerStation” är kvällar som står för sig själv, där Mission of Hope vill vara en andlig generator för de som kommer.

Tid

Måndagar kl 18.30-20.30. 

Lokalen är öppen från kl 18.00 men undervisningen börjar kl 18.30. 

Måndagskvällarna: 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11, 9/12. 

Lokal

Vi möts i den fina biosalongen Arenan i BiblioteksHuset i Karlstad. Det finns gott om parkeringsplatser och det finns en stor fin park precis utanför lokalerna.

 

ANMÄLAN

Du behöver inte anmäla dig och finns inga förpliktelser att du måste vara med varje gång men vi uppmuntrar till att komma så mycket du kan när du väl har bestämt dig att vara med. Det kostar ingen utan det blir frivilliga insamlingar till Mission of Hope under de aktuella tillfällena. 

Vi kommer också genomföra ”Rotad för ett syfte”-konferens lördagen den 14 dec. Start kl 10.00 och sen hela dagen med seminarier och ett avslutningsmöte kl 19.00.

Arenan Foto .jpg
Läs mer
Kontakt
kontakt

Mission of Hope Int.
Box 50
683 60 Ekshärad
Sweden

info@missionofhope.nu

 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Tack för att du kontaktade oss!

© 2024 by Mission of Hope International

bottom of page