top of page

Vågar du drömma????

Drömmar och visioner!

Alla bär vi nog på en massa visioner och drömmar som vi ännu inte har sett bli verklighet. Som obotlig optimist så har även jag en massa drömmar och visioner inom mig som jag ännu inte sett blivit verklighet. Överallt, både i Sverige och andra länder, möter jag många som har stora drömmar och visioner för sitt liv. Jag tror absolut det är bra att drömma och visionera. Gud vill vi ska ha drömmar och visioner. Gud vill visa oss att det finns en övernaturlig väg där våra drömmar blir en verklighet. Jesus har gett oss den Helige Ande som en gåva.

Tre delar….!

Vi består av ande, själ och kropp. Själen består av tre huvudområden; intellektet, känslolivet och viljan. Viljan i våra liv är en nyckel som legitimerar den Helige Andes rörelse i våra liv! Du kan ha stora drömmar och visioner men ändå blir inget gjort! Det står i Rom 12:2 att vi ska förnya oss i våra tankar så vi kan avgöra vad som är rätt och vad som är fel! Slaget om dina drömmar och visioner ligger alltså ca 15 cm ovanför din mun!! Ditt sinne och tankar är det som styr din vilja! När din vilja (din själ) kopplar med den Helige Ande så händer något kraftfullt i Ditt liv! Turbon startar och genom trons glasögon ser du plötsligt möjligheterna att få se drömmarna och visionerna bli verklighet!

Du kan hålla på och skrika dig hes över att dina drömmar håller på att gå ifrån dig, men Du måste tro på Ordet! Du ska älska din Gud av hela ditt hjärta, av hela din själ och hela din kropp! En dröm kan vara en mänsklig dröm! Du kanske drömmer om att få en ny bil, ny sommarstuga, måla om huset, köpa nya kläder till den du älskar mest. Du kanske har en dröm om att lyckas i ditt företagande, att bli mångmiljonär osv… Allt detta tillåter Gud oss om att drömma och det har säkert ett visst värde för oss, kanske på olika sätt! Men det finns andliga drömmar som sätter Guds hjärta i rörelse på ett helt speciellt sätt! Drömmar om en kraftfull förändring på det andliga området, i mitt eget andliga liv.

Din insida!

Jag har mött dem som drömmer om att få vara en helt annan ”typ” av människa. När de ställer sig framför spegeln så ser de kanske en blyg, tillbakadragen, likgiltig och ”vanlig” grå, kraftlös kristen som i bästa fall går i kyrkan regelbundet men sedan är det inte mer. Sen när de blundar och ”ser” sig själva i spegeln, och drömmer om hur de skulle vilja vara, så är de hängivna, frimodiga och de ser sig själva vara djärva, stora risktagare i Guds rike där alla hinder är besegrade genom Guds Ord!

De ser sig själva leva ett starkt liv tillsammans med den Helige Ande som hela tiden leder dem i vardagslivet och även i svåra beslut! De ser sig själva som totalöverlåtna lovsångare som dansar och jublar inför Honom som satt dem fria och som drömmer med dem!

Låt dina drömmar om förvandlade länder fortsätta leva starkt i Dig. Vi tror att våra missionssatsningar har stor betydelse och även vi drömmer och visionerar vidare! Det finns inga begränsningar i Guds Rike! Det finns en fiende även i vårt arbete, men han är besegrad och genom den Helige Ande får vi en turboeffekt i våra liv som driver oss vidare och längre i de drömmar som vi bär på.

Var med och fortsätt be för oss i vårt viktiga uppdrag. Du är vår medarbetare och vi är stolta över Dig. Du är ovärderlig i vårt ständigt växande arbete. Var med och dröm tillsammans med oss!

Vi behöver både Dig och Din generositet! Tack för din support på alla sätt!

C ya!

Morgan


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page