top of page

Vad gör vi med julen???


Varje månad kan du få ett NyhetsMail i din mailbox. Har du inte registrerat dig så gör det via vår hemsida här. Fyll i din mailadress så kommer det nästkommande månad.

Här lägger vi ut det sista NyhetsMailet från Morgan:

Är det någon mer än jag som tycker att det inte var länge sen vi firade jul? Det känns som att åren går fortare och fortare… Sociala medier svämmar över av alla fantastiska människor, underbara utlandsresor, helt fantastiska församlingar, fenomenala event, dignande middagar… Ja, listan på alla superlativ kan göras lång.

Men är det så här för alla? Självklart inte!

Jag är glad över allt det som Gud gör och allt det som många får vara med om och jag personligen har ju förmånen att hela tiden röra mig i olika sammanhang och det gör mig ännu mer ödmjuk. Självklart tänker jag speciellt på alla de som inte alls har en sån där fantastisk jul, som inte har några storslagna middagar, som inte känner sig inkluderad på nåt sätt. Ensamstående mammor och pappor som kämpar med sina barn, barn till föräldrar som dricker alldeles för mycket alkohol, barnen som är nervösa och inte kan slappna av under jul för de vet inte om de kommer få några julklappar..! Låter det hemskt? Det är i alla fall så som många i vårt Sverige har det.

Jesus är vår förebild och han ödmjukade sig, sträckte ut en hand, visade kärlek och levde i en attityd av empati och sympati. Det är en utmaning för oss. Vi känner ibland att vi inte räcker till, att vi gör för lite, att vi ibland prioriterar fel. Allt det är mänskligt. Jag skulle vilja göra mer gott, hjälpa mer och finnas där för ännu fler. Men Gud vet våra hjärtan och vår längtan.

Låt den här julen vara ett tillfälle där du kan sträcka ut en hand till de som inte tror att någon varken ser dem eller hör dem. Till dem som inte har något självförtroende och som inte tror att de är inkluderande.

Till sist vill jag och teamet tacka för all respons vi mötts av under våra olika möteshelger under året. Tack för förböner och er support ekonomiskt. Vi är beroende av det och vi tar det inte för självklart. Tack för att ni investerar i tjänsten och i arbetet.

Vi önskar dig en Välsignad Jul och ett Gott Nytt År!

Ett år fyllt av nya segrar!

TACK FÖR DIN GÅVA!

Ge din gåva – sätt in på PlusGiro 6290205-1

Swisha din gåva till oss: 1233048907

SWIFT: NDEASESS

IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051

// C ya !


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page