top of page

Finland, Stenungsund, Sunne, Västerås, Götene, Ulricehamn, Floby....

Nu är det nästan en hel månad sedan jag bloggade lite... Jag har haft full upp och den lilla fritid jag haft de sista veckorna har jag lagt på familjen och inget annat. Först vill jag tacka för alla er som uppmuntrar mig i tjänsten och som på olika sätt supportar. Gud vet var Han har sina bönesvar och jag är så taggad och inspirerad när jag får feedback av vad Gud gör.


Den senaste månaden har jag varit i Finland en hel vecka och undervisat och även predikat på ett flertal möten. Det var helt kanon. Finland är så öppet för mig och jag bara njuter när jag är där. Goa vänner och en generositet som jag gillar. Jag var i Hämmenlinna och i Hattula. JAg har även varit i Sunne, där jag är och hjälper till lite med undervisning. Missionskyrkan har öppnat upp för mig där och jag är så tacksam att få dela med mig av det som Gud gett mig.


Sedan har jag hunnit vara en helg i Kristet Center Väst, Stenungsund. En kyrka som jag fått komma tillbaka till sedan 2002. Galet lång tid men det säger nåt. De har gått igenom en del och idag har de en helt ny kostym, ny kyrka och nya människor har kommit till. Så kul att se att det finns kyrkor som satsar framåt även när det gäller nya kyrkorbyggnader. Själva gemenskapen sitter ju inte i byggnaden men det säger ändå något om deras driv och framåtanda. All cred till dem!


Nu till helgen är jag inbjuden, tillsammans med andra förkunnare, att medverka på en konferens på hemmaplan, dvs Värmland. Sunne Missionskyrka bjuder in till "Hopp för Värmland". En regional konferens som är en uppföljare sedan förra hösten som var så bra. Ser verkligen fram emot detta då det också är lite av min "hemmaplan". Jag predikar och undervisar inte alls så mkt på hemmplan/Värmland men den här kyrkan har öppnat upp. Så generöst!


Sedan vill jag redan nu inbjuda dig till en dag som Pingst har i Västerås, lördagen 24 mars. Det är en dag "Om profetens tjänst". Pingst och Västerås Pingstkyrka står som värd och jag är en av huvudtalarna. Ser fram emot den här dagen som jag tror är mycket betydelsefull. Se anmälningsuppgifter på https://vasteras.pingst.se


Men innan dess ska jag vara i Götene, Ulricehamn och Floby under helgen 16-18 mars.. Så det är mkt men detta är vad jag hållit på med sedan hösten 1992 och har som kallelse på mitt liv - att predika, undervisa och uppmuntra på allt sätt!


Du som vill ge en extra gåva så här i början av året får gärna göra det. Vi ska skicka humanitär hjälp till Lettland i slutet av mars och det kostar lite. Vill du ge en gåva till Mission of Hope?


Swisha: 1233048907 eller PlusGirot: 6290205-1


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page