top of page

Välsignad Påsk!Vi vill önska Dig/Er en välsignad Påsk. Påsken som påminner oss om det centrala i vår tro. Jesus kom, dog men uppstod på tredje dagen och har genom Sin död på Korset öppnat en ny och levande väg in till Gud.


Det finns bara en väg till Gud. (Joh 14:6) Genom Jesu död och uppståndelse har vi fått auktoriteten och rättigheten att använda Hans Namn, att leva i världen men inte av världen. Glöm inte bort detta under påsk. Påsken är INTE ägg, påskfjädrar, kärringar och massa andra påhitt utan det centrala är JESUS!!!


Låt oss vara glada mitt i livets utmaningar att himlen redan är här. Guds Rike är här! Vägen till Gud är öppen för alla. Guds nåd är det!


Blessings,


Morgan


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page