top of page

Västerås, Eskilstuna, Malmköping, Märsta.....

Måndag morgon och jag sitter vid datorn med en stor mugg kaffe och eftersmaken efter den senaste helgen gör mig glad... Hade förmånen att återigen besöka Märsta International Church och pastor Richard Albertsson och hela ledarteamet är så fantastiska..! De är genuina, glada och har stor tro inför framtiden. Deras nya fina lokaler är så ändamålsenliga.. men det är bara ett problem.. Den lokalen kommer att bli alldeles för liten framöver.... ! ;)


Lovsången är alltid så äkta på nåt sätt där... man förlorar sig själv in i Guds närhet och Ordet gick ut med kraft och människor fick starka möten med en levande Gud. Den helige Ande var så stark och det var helande och befrielser från onda andar. En stark helg som även uppmuntrar mig genom att man känner en sån djup vänskap med hela ledarteamet. Tack pastor Richard för förtroendet att få komma tillbaka.


Igår kväll var jag även i Surahammar Pingstkyrka. Där möttes jag av en fullsatt kyrka och Therese och Andreas Sjöblom ledde lovsången... De har en speciell "ton" och en ljuvlighet över sig som fler skulle få ta del av... Jag predikar frimodigt och den Helige Ande betjänade med profetiska tilltal och många var helt genomsyrade och druckna av den Guds ande! Ibland är det lite roligt att se faktiskt... och när tolken (tolkades till finska också) slogs av Guds kraft på estraden så ser det lite roligt ut faktiskt.... ;) Men det var uppmuntrande att få komma dit och ett stort tack till Pingst Västerås och även Evan Öberg som har varit och är min kontakt där... (det är en utpost) för förtroendet.


Ja, det har varit en intensiv period av resande och nu nästa Pingsthelg har jag sedan länge tackat nej till ett antal inbjudningar och kommer vara hemma.. Men helgen därpå har jag direktsända möten på Kanal10 Norge från Holmestrand, New Beginning och nåt som heter Revival House. Se gärna det.....


Annars måste jag nämna att jag även varit i Eskilstuna i Elimkyrkan för någon vecka sedan o pastor Joel Backman gör ett bra jobb där.. En fin församling som vill vinn människor. Den söndagen var jag även i Folkkyrkan Malmköping där Robert Bergström är pastor och där har gör man ett kanonjobb... Så roligt att få förtroendet att få komma dit och se att även på en liten plats i Sverige kan Gud bygga en fräsch kyrka med en modern framtoning men där man släpper fram det profetiska och det urgamla evangeliets kraft. Intressant att få höra Robert berätta om planer om en campus i Eskilstuna också.. Ber om att Gud ska leda på rätt sätt. De har verkligen allt att vinna.

Ovan: Pastor Richard Albertsson, Märsta Int Church


Ovan: Lovsångteamet Citykyrkan VästeråsOvan: Eskilstuna en varm dag.... ;)


Ovan: pastor Robert Bergström, Folkkyrkan MalmköpingHar även varit i Citykyrkan Västerås den sista tiden och våra vänner Mats o Monica Nordén har ju stått i över 25 år i den staden och det är bara att lyfta på hatten när man ser vad Gud gjort. Att få höra så fina ord från pastor Mats om att de ber och "står med" i tjänsten är alltid lika uppmuntrande.


Ja, det rullar på och idag är det måndag och tid för lite kontorsjobb och tänker försöka vara ledig efter lunch... och sedan blir det nog en vända till gymmet igen.... Vi ärar Gud på olika sätt och jag vill att den Helige Ande som bor i mig ska ha det så bra som möjligt så både Han och jag orkar fortsätta i 25 år till, minst..


Du ser alltid reseprogram på sidan här.. och vill du ge en extra gåva till Mission of Hope så är det välkommet just nu på ett speciellt sätt! Tack på förhand.


Swish: 1233048907 eller PlusGiro: 6290205-1.


Blessings,


Morgan


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page