top of page

NyhetsMailet läggs även ut här på bloggen..

Den här månaden läggs vårt månatliga NyhetsMail ut även på bloggen.. Du som önskar NyhetsMailet även i fortsättningen- fyll i din mailadress på hemsidan. (kommer endast via mail)

Käre vän och förebedjare!

Sommaren är här och just nu har jag lite semester tillsammans med familjen och det är skönt att ladda batterierna. Vila är ett vapen för att kunna vara effektiv. Jag tror det gäller i allt det vi gör. Många bränner ut sig idag och orsaken är nog oftast att vi tror vi är oumbärliga i det vi håller på det.

Gud bränner aldrig ut någon. Utan det är vi själva som inte kan ta vara på vila och hålla en bra balans i livet. Att ha lite distans till både det man håller på med och det arbete och den tjänst man står i, är nog helt avgörande för att kunna hålla i längden. Själv har jag försökt hålla igång med träning under snart 20 år. Anden, själen och kroppen håller ihop och så länge jag kan träna så kommer jag hålla på med det. Det skärper mig i min disciplin som också smittar av sig på andra områden i mitt liv.

Under början av Juli hade jag förmånen att få tala på SmålandsKonferensen som TrosGnistan håller varje år. Det var bra med folk, kanske runt 1500 pers och jag hade ett profetiskt Ord att leverera och responsen var stark. Mängder av folk som sökte förbön och Guds kraft var synlig och det är det jag brinner för – att också demonstrerar Guds kraft.

Nu i början av Augusti har jag förmånen att få predika på tre möten på JesusFestivalen i Älmhult. De firar 20 års jubileum. Jag var där redan för 20 år sedan och medverkat sedan dess under 1999, 2001, 2005, 2007 & 2011. Så detta blir kul! Gud kommer att visa Sin kraft och kärlek. Jag predikar under avslutningshelgen, Fredag 11 & 19, samt Lörd 11. (3-4 aug) Sedan under hösten är det en full almanacka med många olika platser och jag är både glad och privilegerad att få predika så mycket – det är mitt liv och min kallelse.

Sedan har jag fått inbjudningar från Pingst att återigen komma och undervisa ledare inom det profetiska. Det blir en sån dag i Västerås i november. Huvudnyckeln i våra församlingar är ledarskapet.

Till sist: Bed att jag och teamet sorterar och får nåd att åka till rätt plats i rätt tid till de olika inbjudningar som kommer. Våren 2019 är redan så gott som bokad. Vi står tillsammans!

Era förböner och gåvor gör det möjligt för mig och teamet att sträcka oss längre. Läs gärna hemsidan regelbundet där du hittar reseprogram, en blogg mm..

Vill Du ge gåva till MoHI nu under sommaren säger vi ett stort TACK redan nu!

Swish: 1233048907

PlusGiro 6290205-1

Från utlandet:

SWIFT: NDEASESS

IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051

Morgan Carlsson, preacher

Mission of Hope

Box 93

683 22 Hagfors

SWEDEN

www.missionofhope.nu

info@missionofhope.nu

Instagram: MORGANCARLSSON

Facebook: Morgan Carlsson


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page