top of page

Tack för din hjälp...

Käre vän,

Mission of Hope är så tacksamma för alla de förebedjare och understödjare vi har. Just nu är vi inne i en fas då vi aktivt söker öka plattformen för att kunna göra ännu mer. Vi har som mål att inte bara åka på inbjudningar utan även själva arrangera mötesplatser och konferensdagar som blir till uppmuntran och inspiration. Vi känner att det är dags att ge vidare från neutrala plattformar det som Gud gett oss sedan många år. Vi kommer så långt det är möjligt att samarbeta med de kyrkor som vi över tid har byggt upp starka och genuina relationer med i hela Skandinavien, Europa.


Vi söker därför med ödmjukt hjärta men en frimodighet nya understödjare till Mission of Hope. Sprid detta och ge en gåva redan idag till MoHI. Lättaste sättet är via Swish: 1233048907 men också PlusGiro 6290205-1. Du kan även gå in via PayPal (se vår hemsida) och ange automatiskt överföring från ditt MasterCard eller VISA-kort. Tack för dina böner och ditt understöd.
Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page