top of page

Gud bränner inte ut någon - Vila är ett vapen!

Käre vän och förebedjare!


Sommaren är här och just nu har jag lite semester tillsammans med familjen och det är skönt att ladda batterierna. Vila är ett vapen för att kunna vara effektiv. Jag tror det gäller i allt det vi gör. Många bränner ut sig idag och orsaken är nog oftast att vi tror vi är oumbärliga i det vi håller på det.

Gud bränner aldrig ut någon. Utan det är vi själva som inte kan ta vara på vila och hålla en bra balans i livet. Att ha lite distans till både det man håller på med och det arbete och den tjänst man står i, är nog helt avgörande för att kunna hålla i längden. Själv har jag försökt hålla igång med träning under snart 20 år. Anden, själen och kroppen håller ihop och så länge jag kan träna så kommer jag hålla på med det. Det skärper mig i min disciplin som också smittar av sig på andra områden i mitt liv.


Nu den 10 Juli har jag förmånen att få tala på SmålandsKonferensen igen. Jag var där förra året och det är en stor förmån att få komma tillbaka dit igen. TrosGnistan gör ett fantastiskt jobb.


I slutet av juli är jag inbjuden till Församlingen Arkens sommarkonferens. Jag predikar under avslutningshelgen, 19-20 juli. En ny konferens för mig och jag ser verkligen fram emot det också. I bägge dessa konferenser kommer jag dela ett Ord från himlen som gäller Sverige.


Sedan rullar hela hösten på med massor av möten.. i början av Augusti har jag förmånen att få predika i Skellefteå i en tältmötesserie. Ska även besöka Arjeplog under några dagar i mitten av augusti under en konferens.


Till sist: Bed att jag och teamet sorterar och får nåd att åka till rätt plats i rätt tid till de olika inbjudningar som kommer. Våren 2020 är redan så gott som bokad. Vi står tillsammans! Se gärna hemsidan där vi lägger ut reseprogrammet så du kan be specifikt för den platsen.Era förböner och gåvor gör det möjligt för mig och teamet att sträcka oss längre. Läs gärna hemsidan regelbundet där du hittar reseprogram, en blogg mm..

Vill Du ge gåva till MoHI nu under sommaren säger vi ett stort TACK redan nu!

Swish: 1233048907

PlusGiro 6290205-1

Från utlandet:

SWIFT: NDEASESS

IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051

Morgan Carlsson, preacher

Mission of Hope

Box 50

683 60 Ekshärad

SWEDEN

www.missionofhope.nu


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page