top of page

Våga stå upp i kärlek!

Det är en stark våg av abnormaliteter som bara trycker på och det är så viktigt att vi står upp i all kärlek och vishet och pekar på JESUS, den ende som kan förändra och påverka oss alla så vi blir mer lik Honom. Eftersom jag är övertygad om att himlen är en verklighet så vet jag också att det enda jag får med mig dit är människor och inget annat! Mitt liv handlar om att påverka och att visa kärlek genom evangeliet.


Vi behöver höja vår röst och visa på att JESUS är Vägen, Sanningen och Livet!!! Jag är så glad när jag hör hur många unga människor kommer till tro idag.. I storstäderna så ser vi hur hundratals unga människor får uppleva Guds kraft och kärlek till fullständig förvandling. Det finns hopp för Sverige!!!!!


Även i mindre och mellanstora församlingar ute på landsbygden (de flesta ligger ju där) så är det mycket positiva rapporter om att kyrkor växer och att intresset är stort för den kristna tron.

Den kristna tron kommer av predikan och predikan ifrån Guds Ord. Så det är viktigt att vi predikar Guds Ord, annars kan de inte komma till tro! Så - stå upp och var stark, kärleksfull och vis och sträva efter att hela tiden påverka din omgivning på nåt sätt!!!!
SOMMARKONFERENSER

------------------------------------


Under sommaren har jag haft förmånen att få predika både på SmålandsKonferensen på Ralingsås samt MirakelKonferensen i Församlingen Arken. Smålandskonferensen arrangeras av TrosGnistan och de har under många år bevisat uthållighet och stor passion för människors frälsning. Det var kraftfullt och hundratals strömmade fram och ville ta emot Guds kraft till både frälsning, befrielse och helande. När Guds Ord predikas frimodigt bekänner sig alltid Gud till Sitt eget Ord. Även här på SmålandsKonferens. Är så glad över dessa vänner i TrosGnistan som står fast vid den vision som de en gång fick.


MirakelKonferensen var en ny bekantskap för mig. Det var så roligt att få komma dit och jag predikade några möten där min utgångspunkt i mina möten var ett Sverigeperspektiv. Guds kraft berörde hundratals dessa möten på ett synligt sätt. Det finns minsann en hunger i Sverige efter sann och frimodig förkunnelse som utmanar de liberala strömningar som finns i landet.


Jag var också i Lövsjön, en liten plats i Dalarna under en veckokväll och predikade och jag fick betjäna människor i Andens kraft. Spelar alltså ingen roll om det är en stor konferens med massor med folk, eller en liten plats i ett litet tält mitt ute i skogen - Guds kraft och kärlek strömmar till de som längtar. Tacksam att få ofta få se dessa två "skilda världar" även i Sverige, då sammanhang och kontext ständigt ändras i tjänsten men där evangeliet är detsamma.HÖSTEN

------------

Hösten är full med möten, seminarier och jag ser fram emot att både få komma tillbaka till några platser och även komma till helt nya platser. Spännande att få se vad Guds ska göra. En sak är säker: Gud är densamme! Vi behöver mer av Guds ande idag och Gud söker ständigt efter de som är beredda att sätta på sig arbetskläderna och jobba. Bekvämlighet, apati och likgiltighet är inget som imponerar på Gud. Är du i närheten av mina möten så kom, ta med dina vänner och jag är övertygad om att ingen som är hungrig efter Gud kommer bli besviken.EXTRA UTMANING

--------------------------

Inför år 2020 ser vi "över vårt hus" och vi skriver därför frimodigt till dig om du skulle kunna tänka dig att gå in med 500kr/1000kr per månad i understöd för Mission of Hope. Det ger oss förutsättningar att satsa lite mer. Vi tror det finns en hemlighet att både synliggöra behoven och även att vara med och göra saker tillsammans.

Närmaste tiden dyker vi ner på följande platser:


AUG

2-4/8 Skellefteå/Bureå , Tältkampanj

13-14/8 Arjeplog, Hotell Lyktan, Pingstkyrkan

31/8-1/9 Ängelholm, Pingstkyrkan

1/9 Mellerud Kristna Center (18)​


SEPTEMBER

6-8/9 NORGE, Gurskoy, SionChurch

27-29/9 NORGE, Ulsteinvik, Filadelfia​


OKTOBER

4-6/10 Bjurholm, Pingstkyrkan

6/10 Bollstabruk, Bollstakyrkan 18.00

12/10 Torsby, Regional Bönekonferens

13/10 Västerås Pingstkyrkan 10.30 & 18

25-27/10 Ullånger, Höga KustenKyrkan​


NOVEMBER

5/11 Karlskoga Pingst (19.00)

10/11 Arboga, Pingstkyrkan

10/11 Pålsboda, Pingstkyrkan (18)

15-17/11 Tranås, Brunnsparkskyrkan

17/11 Österbymo, Pingstkyrkan (1800)

22-23/11 Floby Pingstkyrkan, 19, 16, 19

24/11 Örebro, Pingstkyrkan (18.00)

30/11-1/12 Sandhem, 16,19,11


DECEMBER

7/12 Konferenslokalen Väröbacka (hel lörd)

8/12 Alingsås, Korskyrkan 1100


GE EN GÅVA REDAN IDAG. Vi är tacksamma till dig som troget ger och ber och som gör det möjligt för oss att fortsätta med det vi gör. Utmanar dig att redan idag ge en gåva till MoHI. Men vi tror också att det finns fler som vill stötta.


Swish: 1233048907.

Plusgirot: 6290205-1


Utanför Sverige:


Swift: NDEASESS

IBAN: SE43 9500 0099 6034 6290 2051
Ps. Skickar med två länkar till ett av de möten som jag hade på MirakelKonferensen. Jag tror det kan få välsigna och uppmuntra dig. Finns även fler möten från MirakelKonferensen på Youtube. d.s


https://www.youtube.com/watch?v=HBTjin576-A&t=6330s

330s


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page