top of page

Att söka egna plattformar är inte rätt väg...

När jag läser bloggar, insändare, artiklar så förstår jag att det är minsann en tid av både positionering och beskjutning av en massa åsikter. Vi lever i ett demokratiskt samhälle och vi har alla rätten att höja vår röst och ha en åsikt om allt. Samtidigt så tänker jag på den andliga situation som är i Europa och även i vårt land.

Det finns en högre väg för oss kristna att gå. Det är förlåtelse och lydnad. Dessa två områden är så utmanande. Att leva i förlåtelse när livet är tufft, när man får käftsmällar för att man vågar stå upp för sin åsikt är tufft. Framförallt när man gör det på plattformar som är nationella eller internationella. Att leva i lydnad är ju så vansinnigt utmanande. Det utmanar min karaktär. Förmågan att säga NEJ till det som jag vet är lättare, smidigare och mindre jobbigt är så tufft. Mitt i det kaos som är i Sverige på många områden så söker Gud ett folk, ett annorlunda folk som vill göra skillnad.

Gud söker inte efter ett folk som är populistiska, som ska smeka håret medhårs, som ska bli en av alla andra i det lemmeltåg som styrs av maktkonstellationer i samhället, trycket från vänstervågen... Nej, det är en tid då Gud söker ett folk som är villiga att ta ställning.

Det har aldrig varit rätt att söka egen ära, att tillfredsställa sitt ego, att söka egna plattformar, att utnyttja varandra eller kollegors tjänster och kallelser för att själv bli sedd och hörd. Det har aldrig varit rätt att bara tvätta andras fötter om någon annan ser det. Det har aldrig varit rätt att bara tvätta de fötter som är rena och fina och bland dem som jag vet att jag får något tillbaka.

Gud söker Sverige! Gud söker ledares hjärtan! Gud söker de församlingar som är villiga att våga ledas in i förlåtelse och lydnad. Det är inget man gör för att "man känner för det", man gör det pga Gudsfruktan, för att man inte har något val! Nu är det tid att se bort ifrån sig själv, sin präktighet, sin andliga make-up och låta Guds kraft och kärlek få blotta oss alla!

Det kommer en tid då församlingar kommer genomgå ett stålbad då Guds ande kommer tala till ledare hjärtan och utmana till bön för vårt land som aldrig förr. Den kristna underhållningsbranschen kommer alltmer att avslöjas...

Jag ber Gud om nåd att få leva ännu mer i karaktär lydnad. Om vi får lida för Kristus så vet vi att det finns en som gått före!

Lidandet ser vi som en glädje! Vi ser fram emot att fortsätta predika i Sverige och andra länder.

Vill du stå med oss i arbetet och tjänsten... så är vi djupt tacksamma. Du kan alltid följa oss här eller på Facebook, Instagram för att se det senaste....

Vill du ge en gåva till Mission of Hope redan nu; använd Swish: 1233048907.

PlusGirot är: 6290205-1

Tack,

Vi står tillsammans!

Morgan


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page