top of page

Var frimodig med vishet!


.


Det är en stark våg av abnormaliteter som bara trycker på och det är så viktigt att vi står upp i all kärlek och vishet och pekar på JESUS, den ende som kan förändra och påverka oss alla så vi blir mer lik Honom. Eftersom jag är övertygad om att himlen är en verklighet så vet jag också att det enda jag får med mig dit är människor och inget annat! Mitt liv handlar om att påverka och att visa kärlek genom evangeliet.


Vi behöver höja vår röst och visa på att JESUS är Vägen, Sanningen och Livet!!! Jag är så glad när jag hör hur många unga människor kommer till tro idag.. I storstäderna så ser vi hur hundratals unga människor får uppleva Guds kraft och kärlek till fullständig förvandling. Det finns hopp för Sverige!!!!!


Även i mindre och mellanstora församlingar ute på landsbygden (de flesta ligger ju där) så är det mycket positiva rapporter om att kyrkor växer och att intresset är stort för den kristna tron.

Den kristna tron kommer av predikan och predikan ifrån Guds Ord. Så det är viktigt att vi predikar Guds Ord, annars kan de inte komma till tro! Så - stå upp och var stark, kärleksfull och vis och sträva efter att hela tiden påverka din omgivning på nåt sätt!!!!


Skulle du vilja supporta Mission of Hope ekonomiskt så gör det du det genom:

PlusGiro: 6290205-1 eller Swish: 1233048907


Har du inte NyhetsBrevet så maila till oss så lägger vi till dig: info@missionofhope.nu


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page