top of page

En EXTRA insats...


Vi på Mission of Hope vill önska Dig en God Jul och ett Gott Nytt 2019 redan nu. Tack för alla support på allt sätt. Ord kan inte beskriva den tacksamheten som många har visat oss. Vi ber om att den välsigne som det har fått betyda för oss ska vända tillbaka till Er. Tack för uppmuntran via mail, brev, sms och alla er som jag fått möta under 2018 på olika platser. Men främst vill vi nog alla tillsammans tacka Gud för 2018 för allt det Han gjort och det som Han gjort genom MoHI som tillsammans med alla er fina vänner fått se förvandlade liv.


Nu ser vi fram emot ett 2019 med full kraft och hoppas och ber om att Du ska känna dig välkommen att fortsätta vara med och stötta MoHI på allt sätt.


2019 - ett år med nya möjligheter!


Vi vill göra en extra utmaning till dig.


I Januari åker jag och ett team till Lettland/Riga igen. Jag ska predika i ett antal kyrkor men också sondera lite hur vi ytterligare kan hjälpa till i de utmaningar som finns där. Vi har sedan tidigare kontakt med kyrkor som gör fantastiska insatser i förhållande till deras resurser.


Vi skulle vilja be dig om en EXTRA gåva till Mission of Hope så vi kan göra mer. En dröm vore att vi kunde öka ytterligare med att supporta med ekonomisk hjälp till de som behöver. Nöden är stor och därför vädjar vi till dig.


Ett matpaket/dag för en person kostar ca 20 kr och då får dessa människor mat som innehåller alla de mineraler, vitaminer som de behöver. Drömmen är att kunna ge 100 st matpaket/dag. Vi sedan tidigare distribuerat kläder och materiel men denna gång önskar vi att vi kunde få in så pass mkt ekonomisk hjälp så vi kan etablera något bestående över tid på ett starkt sätt.


Så tack för din gåva.


VILL DU GE EN GÅVA REDAN NU SÅ KAN DU SWISHA TILL MISSION OF HOPE: 1233048907 - märk "Utlandet 2019". Går också bra med PlusGiro: 6290205-1Morgan


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page