top of page

Leksand - Karlstad - Hedemora

Sitter på kontoret idag, måndag den 28 aug… Eftersmaken från Leksand är god och är glad över att det finns pastorer i etablerade församlingar som verkligen är öppna för Guds kraft och Hans Ord… Jag tror på nya församlingar som har ett starkt fokus på att nå nya etniska folkgruper och subkulturer.. och jag tror också på äldre etablerade församlingar….. Mike Hegarty är pastor i Leksand och han är en av de som har en öppen attityd mot det som Gud vill göra.

Förutsättningarna och arbetssätten är olika i olika kyrkor men längtan och drivet borde vara detsamma.. oavsett den kultur som formats.. ! Eftersom Guds Rikes kulturen bryter igenom alla barriärer så spelar det inga roll vad vi människor har byggt.. När Guds kraft kommer och när Hans närvaro etableras så elimineras alla egna tankar och egna visioner..

Jag ser på sociala medier att det ibland skrivs att ”vi bygger… ” . Sanningen är den att vi bygger ingenting utan det är Gud om bygger. Vi ska positionera oss så att Gud kan använda oss utifrån det vi redan har. Den Helige Ande gavs för ett syfte..och när vi gör vår del så är det Gud som bygger sin kyrka. Det står alltså inte i motpol att vi ska se till att det finns en välkomnande attityd i våra hjärtan och i våra olika sammanhang.. men rent andligt så är det Gud som bygger Sin församling. Överallt där jag reser så märker jag att det finns en hunger efter förändring! En förändring i våra personliga liv, i våra kyrkor. Man inser mer och mer att vi måste få se människor komma till tro i större utsträckning. Själva kyrkosystemet, allt det vi gör FÖR Gud får aldrig stå i vägen för att MÖTA Gud själv och att själv uppfyllas av missionsbefallningen varje dag!!!! Det handlar om människor! Det är inget religiöst system vi är inne i. Vi är spjutspetsen på Jesu missionsbefallning!!!Sverige är ett kristet land och kommer så att förbli. Det är min övertygelse! Det djävulska bara väller in i vårt land. Det är en stark våg av abnormaliteter som bara trycker på och det är så viktigt att vi står upp i all kärlek och vishet och pekar på JESUS, den ende som kan förändra och påverka oss alla så vi blir mer lik Honom. Eftersom jag är övertygad om att himlen är en verklighet så vet jag också att det enda jag får med mig dit är människor och inget annat! Mitt liv handlar om att påverka och att visa kärlek genom evangeliet.Vi behöver höja vår röst och visa på att JESUS är Vägen, Sanningen och Livet!!! Jag är så glad när jag hör hur många unga människor kommer till tro idag.. I storstäderna så ser vi hur hundratals unga människor får uppleva Guds kraft och kärlek till fullständig förvandling. Det finns hopp för Sverige!!!!! Även i mindre och mellanstora församlingar ute på landsbygden (de flesta ligger ju där) så är det mycket positiva rapporter om att kyrkor växer och att intresset är stort för den kristna tron. Den kristna tron kommer av predikan och predikan ifrån Guds Ord. Så det är viktigt att vi predikar Guds Ord, annars kan de inte komma till tro!Så - stå upp och var stark, kärleksfull och vis och sträva efter att hela tiden påverka dian omgivning på nåt sätt!!!!Närmast: Imorgon tisdag 29/8 är jag i Korskyrkan i Karlstad och på söndag 3/9 kl 11 predikar jag i Hedemora, Pingstkyrkan.. Sedan rullar det vidare.. Norge 8-10/9 ... Ja, du får följa med här på bloggen och på Facebook och Instagram där jag finns...... Skulle du vilja supporta Mission of Hope ekonomiskt så gör det du det genom: PlusGiro: 6290205-1 eller Swish: 1233048907 Har du inte NyhetsBrevet så maila till oss så lägger vi till dig: info@missionofhope.nu C ya!


Tillbaka
Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page